Skip to content Skip to footer

Nga ferri në ferr

Ky projekt tregon historinë e të mbijetuarve shqiptarë nga kampi famëkeq i përqendrimit në Mauthausen në Austri, duke formësuar, regjistruar historitë e tyre personale dhe duke mbledhur dokumente nga arkivi shqiptar në lidhje me periudhën e nazizmit në Shqipëri.

Ekspozitat e ardhshme

Historitë/Intervistat

Historitë e 8 prej të mbijetuarve shqiptarë që u kthyen gjallë nga Mauthauseni…

Kontakt

    Best Choice for Creatives
    This Pop-up Is Included in the Theme
    Purchase Ozeum