Skip to content Skip to footer
“Të bashkohesh për një ide është fillimi, të qëndrosh së bashku është progress dhe të punosh së bashku është sukses” Henry Ford

Ekipi i projektit

Ky project nuk mund të arrihej vetëm. Edhe pse nisi si një ide e vogël mes dy personave, kjo ide u nda dhe u përsos me profesionistët që punojnë në fushën e historisë, medias dhe dizajnit.
Ne jemi shumë mirënjohës për gjithë ekipin e këtij projekti, duke nisur nga ideatorja dhe drejtuesja e projektit Eva Kushova dhe asistentja e saj Silvia Çala; historianet e njohur dr Dorian Koçi dhe Dr Marenglen Kasmi, Skenaristja Admirina Peçi dhe stafi I talentuar I kameramanëve dhe montazhierëve, Arbri dhe Deani, kuratori Elton Koritari dhe stafi I tij Marseji dhe Ergysi, ekspertët e web dhe aplikacion Elmira, Kejvi dhe Florian dhe stafi i gjerë teknik për montimin e ekspozitës dhe instalacioneve. Falenderim i madh për gjithë punën e madhe.

Më poshtë, stafi kryesor i projektit

EVA KUSHOVA

Drejtore projekti

Dorian Koçi

Historian

Marenglen Kasmi

Historian

ADMIRINA PECI

Gazetare

Elton Koritari

Kurator

SILVIA CALA

Asistente projekti