Skip to content Skip to footer

Ekspozitat e ardhshme

Muzeu i Durrësit

May 10, 2022-June 6, 2022
Ekspozita multimedia me faktet e gjetura në studimin e këtij projekti nga historiani Dorian Koci, do të zhvendoset në Durrës. Pse në Durrës?

Muzeu i Vlorës

June 16, 2022-July 14, 2022
Ekspozita me gjithë materialet e saj audio dhe video zhvendoset në Vlorë, në qytetin me më shumë njerëz të arrestuar nga gjermanet gjatë viteve 43-44.