Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konkurs kombëtar essesh


Ftohen gjithë nxënësit e shkollave të mesme

Tema: Fashizmi dhe viktimat e shqiptare (39-45)
Ese: deri 2 faqe
Grafika, dhe tekst te shkurter
Pikture, skulpture dhe tekst i shkurter

Çmime monetare per fituesit

AllEscort